Bérlők részére

Bérlők részére

Tisztelt Albérletkeresők!

Az Önök számára irodánk nem számít fel közvetítési díjat. Amennyiben felkeltette valamelyik hirdetésünk a figyelmét, forduljon hozzánk bizalommal!

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a kiválasztott ingatlant a legoptimálisabb feltételekkel bérelje ki. Az irodában megkötött szerződés garantáltan az Ön érdekeit is képviseli.
Természetesen teljes körű tájékoztatást kap az ingatlannal kapcsolatban felmerülő valamennyi rezsiköltségről (közös költség, biztosítási díj, közüzemi számlák stb).
Igénye szerint van mód a rövidtávú, határozott, vagy határozatlan idejű bérleti szerződések megkötésére is.
Beköltözéskor általában kéthavi bérleti díjnak megfelelő kaució letételére van szükség, egyhavi bérleti díj megfizetése mellett, bár előfordul ettől eltérő megállapodás is.
A letétbe helyezett kaució szolgál az esetenként felmerülő károk (kifizetetlen számlák, bérleti díj elmaradása, károkozás, állagromlás, a leltári ívben rögzített berendezési tárgyak esetleges rongálódása vagy eltűnése) fedezetéül. A kaució nem számolható el az utolsó bérleti hónapokra esedékes bérleti díjként, azaz nem lelakható, elszámoláskor visszajár.

Az iroda további szolgáltatásai közé tartozik a bérbeadóval való kapcsolattartás, tanácsadás.

Várom irodánkban!

Hívjon!
+36 (52) 482-990
+36 (70) 450-1998
Cím: Debrecen, Hatvani István 17-19.
inema@inema.hu

Sárosi Györgyi Inema Ingatlan Debrecen

Sárosi Györgyi vagyok, az Inema irodavezetője

Az Inema Ingatlan- és Albérletközvetítő iroda immár 1993 óta áll nyitva az ingatlant eladni, bérbe adni, vásárolni, vagy bérelni kívánó ügyfelei számára. Az Inema egyike az első debreceni ingatlanközvetítő irodáknak, amely Debreceni Egyetemre érkező albérletet kereső magyar, és külföldi hallgatók elhelyezését oldja meg.

Elérhetőség