Közvetítés feltételei

Bérbeadók részére

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Akár gyakorlott bérbeadó, vagy még csak mérlegeli annak lehetőségét, hogy bérbeadással foglalkozzon a jövőben, az Inema Ingatlan- és Albérletközvetítő iroda örömmel kínálja Önnek széleskörű szolgáltatásait.

A legfontosabb szempont: megtalálni a megfelelő Bérlőt!
Az Inema közel két évtizede nemcsak azt tartja fontosnak, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb bérlőt, hanem szakmai tanáccsal is segítse, hogy Ön a leghatékonyabban, és legbiztonságosabban tudjon profitálni befektetéséből. Éppen ezért a gyakorlatban már jól bevált, általában kéthavi bérleti díjnak megfelelő kaució megfizettetésével biztosítjuk a váratlan eseményekből (kifizetetlen számlák, bérleti díj elmaradása, károkozás, állagromlás, a leltári ívben rögzített berendezési tárgyak esetleges rongálódása vagy eltűnése) eredő károk fedezetét. A kaució nem számolható el az utolsó bérleti hónapokra esedékes bérleti díjként, azaz nem lelakható. Az utóbbi évek bevett gyakorlata, hogy hosszú távú, általában egyéves határozott idejű bérleti szerződéseket kötünk, így kerülve el gyakori bérlőcserét. Természetes rövidtávra bérlehető ingatlanok közvetítésével is foglalkozunk.

További szempont: hozzuk ki közösen a legtöbbet a bérbeadásból!
Gyakran merül fel a kérdés, hogy bútorozottan, vagy bútorozatlanul kelendőbb az adott ingatlan? Kell-e új bútorokat vásárolni, és ha igen milyen stílusban, minőségben? Indokolt e, és ha igen, milyen mértékben beruházni? Kell e festetni, felújítani az ingatlant, ha igen, indokoltak-e ezen beruházások, és arányban állnak-e az elérhető bérlet díj mértékével? Sok esetben már kisebb változtatás, vagy ráfordítás jelentősen megnövelheti a piacon elérhető bérleti díjat. Ha bizonytalan, vagy nem tud dönteni, hívjon nyugodtan a +36 70 4501998-as telefonszámon, és örömmel segítünk Önnek.

Irodánk gyors, precíz, szakszerű!
Az Inema széleskörű hazai, és nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik. Elégedett ügyfelei között megtalálhatóak nagyvállalatok, vállalkozások, éppúgy, mint magyar, és külföldi családok, egyetemi hallgatók egyaránt. A luxus ingatlanoktól, a szerényebb bérleményekig minden típusú ingatlan bérbeadásával foglalkozunk. Mindent megteszünk azért, hogy ingatlana egyéb hirdetési felületeken magyar, és angol nyelven is látható legyen. Irodánk büszke arra, hogy akár napokon belül megtalálja az Ön számára ideális bérlőt. Az Inema vállalja a bérbeadással kapcsolatos hivatalos, és gyakorlati teendőket úgy, mint a bérleti szerződés elkészítését magyar, illetve angol nyelven, a bérlővel való kapcsolattartást, számlakezelést, tolmácsolást. Ezen kívül akkor is kereshet bennünket, ha ingatlana karbantartásával kapcsolatban szakemberekre, vagy takarítókra van szüksége.

Ön természetesen az ingatlana bérbeadása után is számíthat ránk!

Hívjon!
+36 (52) 482-990
+36 (70) 450-1998
Cím: Debrecen, Hatvani István 17-19.
inema@inema.hu


Bérlők részére

Tisztelt Albérletkeresők!

Az Önök számára irodánk nem számít fel közvetítési díjat. Amennyiben felkeltette valamelyik hirdetésünk a figyelmét, forduljon hozzánk bizalommal!

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a kiválasztott ingatlant a legoptimálisabb feltételekkel bérelje ki. Az irodában megkötött szerződés garantáltan az Ön érdekeit is képviseli.
Természetesen teljes körű tájékoztatást kap az ingatlannal kapcsolatban felmerülő valamennyi rezsiköltségről (közös költség, biztosítási díj, közüzemi számlák stb).
Igénye szerint van mód a rövidtávú, határozott, vagy határozatlan idejű bérleti szerződések megkötésére is.
Beköltözéskor általában kéthavi bérleti díjnak megfelelő kaució letételére van szükség, egyhavi bérleti díj megfizetése mellett, bár előfordul ettől eltérő megállapodás is.
A letétbe helyezett kaució szolgál az esetenként felmerülő károk (kifizetetlen számlák, bérleti díj elmaradása, károkozás, állagromlás, a leltári ívben rögzített berendezési tárgyak esetleges rongálódása vagy eltűnése) fedezetéül. A kaució nem számolható el az utolsó bérleti hónapokra esedékes bérleti díjként, azaz nem lelakható, elszámoláskor visszajár.

Az iroda további szolgáltatásai közé tartozik a bérbeadóval való kapcsolattartás, tanácsadás.

Várom irodánkban!

Hívjon!
+36 (52) 482-990
+36 (70) 450-1998
Cím: Debrecen, Hatvani István 17-19.
inema@inema.hu


Közvetítési díjak

A közvetítői díj az ingatlan sikeres értékesítése esetén a vevővel kialkudott vételár 3%-a.
Bérbeadás esetén az iroda sikerdíja egyhavi bérleti díj.

A közvetítő díj magában foglalja:

  • az ingyenes regisztrációt
  • nyilvántartásba vételt
  • fotók, illetve alaprajz elkészítését
  • hirdetési költségeket
  • az ingatlan bemutatását
  • személyes, és telefonos kapcsolattartást az ügyfelekkel
  • szerződések,megállapodások elkészítését

KÖZVETÍTŐI DÍJAT CSAK SIKERES ÉRTÉKESÍTÉS, VAGY KÖZVETÍTÉS ESETÉN SZÁMOLUNK FEL!


Sárosi Györgyi Inema Ingatlan Debrecen

Sárosi Györgyi vagyok, az Inema irodavezetője

Az Inema Ingatlan- és Albérletközvetítő iroda immár 1993 óta áll nyitva az ingatlant eladni, bérbe adni, vásárolni, vagy bérelni kívánó ügyfelei számára. Az Inema egyike az első debreceni ingatlanközvetítő irodáknak, amely Debreceni Egyetemre érkező albérletet kereső magyar, és külföldi hallgatók elhelyezését oldja meg.

Elérhetőség