Useful informations

Bérbeadók részére

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Akár gyakorlott bérbeadó, vagy még csak mérlegeli annak lehetőségét, hogy bérbeadással foglalkozzon a jövőben, az Inema Ingatlan- és Albérletközvetítő iroda örömmel kínálja Önnek széleskörű szolgáltatásait.

A legfontosabb szempont: megtalálni a megfelelő Bérlőt!
Az Inema közel két évtizede nemcsak azt tartja fontosnak, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb bérlőt, hanem szakmai tanáccsal is segítse, hogy Ön a leghatékonyabban, és legbiztonságosabban tudjon profitálni befektetéséből. Éppen ezért a gyakorlatban már jól bevált, általában kéthavi bérleti díjnak megfelelő kaució megfizettetésével biztosítjuk a váratlan eseményekből (kifizetetlen számlák, bérleti díj elmaradása, károkozás, állagromlás, a leltári ívben rögzített berendezési tárgyak esetleges rongálódása vagy eltűnése) eredő károk fedezetét. A kaució nem számolható el az utolsó bérleti hónapokra esedékes bérleti díjként, azaz nem lelakható. Az utóbbi évek bevett gyakorlata, hogy hosszú távú, általában egyéves határozott idejű bérleti szerződéseket kötünk, így kerülve el gyakori bérlőcserét. Természetes rövidtávra bérlehető ingatlanok közvetítésével is foglalkozunk.

További szempont: hozzuk ki közösen a legtöbbet a bérbeadásból!
Gyakran merül fel a kérdés, hogy bútorozottan, vagy bútorozatlanul kelendőbb az adott ingatlan? Kell-e új bútorokat vásárolni, és ha igen milyen stílusban, minőségben? Indokolt e, és ha igen, milyen mértékben beruházni? Kell e festetni, felújítani az ingatlant, ha igen, indokoltak-e ezen beruházások, és arányban állnak-e az elérhető bérlet díj mértékével? Sok esetben már kisebb változtatás, vagy ráfordítás jelentősen megnövelheti a piacon elérhető bérleti díjat. Ha bizonytalan, vagy nem tud dönteni, hívjon nyugodtan a +36 70 4501998-as telefonszámon, és örömmel segítünk Önnek.

Irodánk gyors, precíz, szakszerű!
Az Inema széleskörű hazai, és nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik. Elégedett ügyfelei között megtalálhatóak nagyvállalatok, vállalkozások, éppúgy, mint magyar, és külföldi családok, egyetemi hallgatók egyaránt. A luxus ingatlanoktól, a szerényebb bérleményekig minden típusú ingatlan bérbeadásával foglalkozunk. Mindent megteszünk azért, hogy ingatlana egyéb hirdetési felületeken magyar, és angol nyelven is látható legyen. Irodánk büszke arra, hogy akár napokon belül megtalálja az Ön számára ideális bérlőt. Az Inema vállalja a bérbeadással kapcsolatos hivatalos, és gyakorlati teendőket úgy, mint a bérleti szerződés elkészítését magyar, illetve angol nyelven, a bérlővel való kapcsolattartást, számlakezelést, tolmácsolást. Ezen kívül akkor is kereshet bennünket, ha ingatlana karbantartásával kapcsolatban szakemberekre, vagy takarítókra van szüksége.

Ön természetesen az ingatlana bérbeadása után is számíthat ránk!

Hívjon!
+36 (52) 482-990
+36 (70) 450-1998
Cím: Debrecen, Hatvani István 17-19.
inema@inema.hu


For tenants

We do our best to help you with renting the property you chose under the most optimal conditions. We guarantee to you that the contract concluded at our agency will also represent your interests.

On demand short term, temporary or indeterminate contract of lease can also be concluded. In general, before moving in a caution-money equal to two months’ rent shall be deposited plus one month’s rent shall be paid unless otherwise agreed.

The caution-money deposited serves as a security against damages possibly caused (unpaid invoices, non-payment of rent, damage, waste, possible wear and tear or disappearance of furnishings recorded in the inventory sheet). The caution-money cannot be settled as a rent in the last months; it cannot be included in the rent and upon settling of accounts it shall be due back.

Utility cost generally involves the cost of electricity, water, gas (heating). The common cost differs from utility cost, it generally involves: refuse collection fee, common electricity and water, cleaning and gardening.

Further services also include communication of the sub-lessor, counseling or on demand recommendation of cleaners or repairmen. I am looking forward to your visit at our agency!

Your issue is our issue!

In case of any further information please contact:
Office: +3652482990
Mobile: +36704501998
4032 Debrecen, Hatvani István 17-19.
E-mail: inema@inema.hu

Informations for EEA citizens (students)

Land Registry Office:
Address: 4024 Debrecen, Kossuth u. 12-14.
Mail : 4002 Pf. 131.
Fax : 52/505-834
E-mail : debrecen@takarnet.hu
Phone number : +36-52/505-833

Immigration Office:
Address:4033 Debrecen, Sámsoni út 149.
Phone number: +36 52/503-840
Fax: +36 52/503-841
How to get there: Terminal of the bus number 19, to the direction of Hajdúsámson city.

Good to know:

Public transport in Debrecen:
You can easily reach all your desired destination.
You may select tram no. 1, trolley-bus, or bus.

Parking in Debrecen:
It is not easy to find parking place in the city center on the streets during weekdays. There are deep garages for plenty of cars where you can find place any time.
Fares, and parking prices: www.dkv.hu


Közvetítési díjak

A közvetítői díj az ingatlan sikeres értékesítése esetén a vevővel kialkudott vételár 3%-a.
Bérbeadás esetén az iroda sikerdíja egyhavi bérleti díj.

A közvetítő díj magában foglalja:

  • az ingyenes regisztrációt
  • nyilvántartásba vételt
  • fotók, illetve alaprajz elkészítését
  • hirdetési költségeket
  • az ingatlan bemutatását
  • személyes, és telefonos kapcsolattartást az ügyfelekkel
  • szerződések,megállapodások elkészítését

KÖZVETÍTŐI DÍJAT CSAK SIKERES ÉRTÉKESÍTÉS, VAGY KÖZVETÍTÉS ESETÉN SZÁMOLUNK FEL!


Sárosi Györgyi Inema Ingatlan Debrecen

My name is Györgyi Sárosi, I am the manager of Inema

Inema Real Estate and Sublease Agency has been serving its customers intending to sell, sublease, purchase or sublet real estate since 1993.

Contact