Bérbeadók részére

Bérbeadók részére

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Akár gyakorlott bérbeadó, vagy még csak mérlegeli annak lehetőségét, hogy bérbeadással foglalkozzon a jövőben, az Inema Ingatlan- és Albérletközvetítő iroda örömmel kínálja Önnek széleskörű szolgáltatásait.

A legfontosabb szempont: megtalálni a megfelelő Bérlőt!
Az Inema közel két évtizede nemcsak azt tartja fontosnak, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb bérlőt, hanem szakmai tanáccsal is segítse, hogy Ön a leghatékonyabban, és legbiztonságosabban tudjon profitálni befektetéséből. Éppen ezért a gyakorlatban már jól bevált, általában kéthavi bérleti díjnak megfelelő kaució megfizettetésével biztosítjuk a váratlan eseményekből (kifizetetlen számlák, bérleti díj elmaradása, károkozás, állagromlás, a leltári ívben rögzített berendezési tárgyak esetleges rongálódása vagy eltűnése) eredő károk fedezetét. A kaució nem számolható el az utolsó bérleti hónapokra esedékes bérleti díjként, azaz nem lelakható. Az utóbbi évek bevett gyakorlata, hogy hosszú távú, általában egyéves határozott idejű bérleti szerződéseket kötünk, így kerülve el gyakori bérlőcserét. Természetes rövidtávra bérlehető ingatlanok közvetítésével is foglalkozunk.

További szempont: hozzuk ki közösen a legtöbbet a bérbeadásból!
Gyakran merül fel a kérdés, hogy bútorozottan, vagy bútorozatlanul kelendőbb az adott ingatlan? Kell-e új bútorokat vásárolni, és ha igen milyen stílusban, minőségben? Indokolt e, és ha igen, milyen mértékben beruházni? Kell e festetni, felújítani az ingatlant, ha igen, indokoltak-e ezen beruházások, és arányban állnak-e az elérhető bérlet díj mértékével? Sok esetben már kisebb változtatás, vagy ráfordítás jelentősen megnövelheti a piacon elérhető bérleti díjat. Ha bizonytalan, vagy nem tud dönteni, hívjon nyugodtan a +36 70 4501998-as telefonszámon, és örömmel segítünk Önnek.

Irodánk gyors, precíz, szakszerű!
Az Inema széleskörű hazai, és nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik. Elégedett ügyfelei között megtalálhatóak nagyvállalatok, vállalkozások, éppúgy, mint magyar, és külföldi családok, egyetemi hallgatók egyaránt. A luxus ingatlanoktól, a szerényebb bérleményekig minden típusú ingatlan bérbeadásával foglalkozunk. Mindent megteszünk azért, hogy ingatlana egyéb hirdetési felületeken magyar, és angol nyelven is látható legyen. Irodánk büszke arra, hogy akár napokon belül megtalálja az Ön számára ideális bérlőt. Az Inema vállalja a bérbeadással kapcsolatos hivatalos, és gyakorlati teendőket úgy, mint a bérleti szerződés elkészítését magyar, illetve angol nyelven, a bérlővel való kapcsolattartást, számlakezelést, tolmácsolást. Ezen kívül akkor is kereshet bennünket, ha ingatlana karbantartásával kapcsolatban szakemberekre, vagy takarítókra van szüksége.

Ön természetesen az ingatlana bérbeadása után is számíthat ránk!

Hívjon!
+36 (52) 482-990
+36 (70) 450-1998
Cím: Debrecen, Hatvani István 17-19.
inema@inema.hu

Sárosi Györgyi Inema Ingatlan Debrecen

Sárosi Györgyi vagyok, az Inema irodavezetője

Az Inema Ingatlan- és Albérletközvetítő iroda immár 1993 óta áll nyitva az ingatlant eladni, bérbe adni, vásárolni, vagy bérelni kívánó ügyfelei számára. Az Inema egyike az első debreceni ingatlanközvetítő irodáknak, amely Debreceni Egyetemre érkező albérletet kereső magyar, és külföldi hallgatók elhelyezését oldja meg.

Elérhetőség